Det har precis blivit klart att Robert Kvarnström kommer att kör Beta 350 för Beta Racing / Hammarströms Motor. Kvarnström kommer troligen att köra i SM2-klassen.

Fler och fler förare börjar nu få klart vad de kommer att köra säsongen 2012. Den senaste i raden är Robert Kvarnström som nu byter från Sherco till Beta.
– Vi har förhandlat en tid med Robert och nu har vi gjort klart med honom, sa Peter Fredriksson från Beta Sverige på onsdagsförmiddagen.
Peter känner Robert ända sedan han han var 85-ungdomsförare då båda kommer från Avesta. Det gör också att Peter vet att Robert fortfarande är under en uppbyggnadsfas efter sina senaste skador.
– Vi har varit intresserade av Robert för vi vet vad han presterar om han får rätt uppbackning. Och det tror jag att vi ska klara av att ge honom. Men man ska ha klart för sig att Robert ligger långt efter vad det gäller mc-åkningen, men det är något som han kommer att ta igen, menade Peter som tillsammans med Hammarström nu börjar få klart med vilka förare som kommer att ingå i teamet 2012 om än alla kontrakt ännu inte är underskrivna.
Olle Löthman kommer att köra SM2-klassen på en 450 Beta,  Per Andersson kör Beta 400 i samma klass. Som sagt var kommer Robert Kvarnström också köra SM2-klassen också fast då på en Beta 350. I JSM2 kommer Niclas Lindberg och Emil Johansson att båda köra Beta 350. Samma klass blir det för Jens Hillgren men han kör Beta 450. Äldst i gänget blir Inge Edberg som kör Beta 498 i veteran-RM, samma klass kör Johan Hammarström men på en Beta 350.