Kalles Corner – Det är Kåsa på gång!

Förhandsreportaget om årets Novemberkåsa fick utgå i år. Vi brukar nästan alltid göra ett, i numret som kommer innan Kåsan ska köras. Men resan till Chile och Six Days tog lite för mycket tid. Och innan dess var det höstlov och lite ledigt. Så det blev inget i tidningen.

Men Novemberkåsan, som alltså blir en decemberkåsa i år, behöver väl knappast skrivas upp? Säkert inte. Ni kan historien, ni vet hur det fungerar. Förarna kommer vara där, publiken kommer vara där. Det kommer vara endurofest. 

Men lite dåligt samvete har jag ändå för att det inte blev mer inför tävlingen i senaste numret av tidningen. Därför tänkte jag fylla hemsidan med diverse Kåsa–relaterade grejer under veckan. Fredagens presskonferens (Karaktärshotellet i Vimmerby, 14.00, för de som är på plats och vill kolla själva) kommer filmas och läggas ut. Vi kommer göra tillbakablickar från de år som Kåsan körts i Vimmerby. Vi kommer minnas tävlingen förra året. Säkert snacka med några av årets favoriter. Och försöka ge er all möjlig tänkbar nyttig information inför helgen i Vimmerby.

Och sen ses vi väl där?

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]