Engelska Elite League-laget Birmingham Brummies har värvat förre europamästaren Sebastian Ulamek inför nästa säsong.
Ulamek, som har 30 GP-tävlingar på meritlistan, har lockats tillbaka till engelsk speedway av Birmingham efter några år när han enbart koncentrerat sig på att åka hemma i Polen och i Sverige.

Senast Ulamek åkte i Elite League var 2007 när han representerade Swindon och landade på 7,11 i snitt. Förhoppningen är att polacken blir ett starkt vapen på Perry Barr vid sidan av Bjarne Pedersen, Danny King och Ben Barker. Eftersom 36-åringen inte erbjudits något nytt kontrakt av Västervik inför nästa säsong, och inte heller värvats av någon annan klubb i elitserien, ser han säkert utrymme för en återupptagen satsning på de brittiska öarna.
Birminghams bas Graham Drury konstaterar:
– Sebastian har vunnit ligan med Coventry och utan att låta respektlös vill jag påstå att senast han körde här regelbundet var ligan lite starkare än nu. Jag tror av det skälet att han kan förbättra sitt snitt.
– Han är på många vis en bortglömd herre i sporten, men hans ambition är att gå hela vägen och nå toppen igen. Att hålla sig fullt sysselsatt, och åka kontinuerligt i England, tror han kan vara en hjälp mot det målet. Han har slagit de bästa förarna i världen under hela sin karriär. Finner han sig bara snabbt tillrätta, och plockar poäng redan från början, kommer han att bli en av toppåkarna i ligan.