Vilken dundertabbe, Fredrik!
När Fredrik Lindgrens polska lag Tarnow träningskörde idag mot Lodz saknade de sin blågule GP-förare. 25-åringen befann sig i Polen, men trodde att matchen gick i Lodz – och där möttes han av en tom stadion!

Till att börja med kunde närkingen inte göra annat än att skratta över sin dundertavla. Han var helt inställd på att matchen skulle köras i Lodz. Svensken tog till och med flyget till Lodz igår kväll för att vara ute i god tid. Att matchen faktiskt skulle äga rum i Tarnow föresvävade honom aldrig förrän han anlände till arenan – som i det läget var helt öde.
Dackeföraren trodde inte det var sant.
– Oj, vilken soppa. Stadion är tom. Matchen är i Tarnow. Inte i Lodz. Vilket misstag, skrev Fredrik skamset på Twitter.
Det var bara att styra färden till Tarnow, men dit var det ingen promenadsträcka precis. Vi pratar om en resa på ett par timmar. Fredrik kunde inte hindra det oundvikliga. Han missade matchen som Tarnow vann med 54–42.
Trots vinsten var det inga glada miner som mötte svensken när han kom fram till slut.
Lagledningen levererade sitt straff direkt: fjolårets VM-elva petades med omedelbar verkan från söndagens match mot Zielona Gora.
– Jag är bortplockad, men ska stanna kvar här ifall någonting händer. Tuffa bud, skriver han i Bröllopsklänningar2016 ,2015 mode brudklänning