Hammarby Speedway avslutade nyligen ett extrainsatt styrelsemöte. På dagordningen fanns bland annat punkterna vilka pengar finns att tillgå – och vilka förare ska laget byggas kring. Vice ordföranden Tommy Cederlund sammanfattar kvällens möte så här:
– Vi har kommit fram till flera förslag, men vi väljer att avvakta morgondagens medlemsmöte innan vi ger en kommentar om läget. Vi vill veta hur medlemmarna ställer sig till detta, säger Tommy Cederlund. 

Hammarby Speedway håller på att omgruppera styrkorna efter den senaste tidens turbulens, där både betydelsefulla ledare och förare lämnat föreningen. Måndagkvällens styrelsemöte var en början på en omstart för klubben.
– Ett mycket bra möte, där vi kommit fram till en del, och vi har bland annat tagit fram en budget. Men nu vill vi veta om vi har medlemmarna med oss på detta, säger Tommy Cederlund.
Det låter ändå som att Hammarby har något på gång, och att de kommer till start nästa säsong verkar det inte råda några tvivel om. Några fler avhopp från föreningen ska heller inte ha skett.
– Det enda som egentligen har hänt är att två förare har bytt klubb, säger Tommy Cederlund.
Medlemsmötet äger rum på Gubbängen imorgon kväll.