Berwick i brittiska Premier League har bestämt sig för att kicka dansken Charlie Gjedde och ersätta honom med Masarnas Sebastian Aldén.
The Bandits, som är lika med klubbens artistnamn, annonserade förändringen i samband med lördagskvällens hemmaförlust mot Glasgow (44–46).

I en officiell pressrelease beskrivs Gjeddes insatser som en ”exceptionell besvikelse” och man bereder därför plats för 25-årige Aldén på danskens bekostnad. Dalmasen har en tidigare brittisk ligasejour bakom sig i Swindon i Elite League.
Berwicks bas Ian Rae säger i en kommentar på ligaorganisationen BSPA:s hemsida:
– Seb är minst lika ivrig som övriga förare jag pratat med på senare år och ser nystarten i Berwick som sin stora chans att nå succé i det här landet. Han är glad över att ges den här möjligheten hos Berwick.
– Han är en äkta racingförare, den där sorten som sanna supportrar älskar att heja fram och även om han kommer att kastas in i riktigt tuff hetluft direkt i nästa vecka när vi möter Sheffield litar vi fullt ut på att han hanterar läget. Så fort han blir van vid banan blir han säkert en produktiv poängplockare med kapacitet att fajtas med de allra bästa.
Sebastian Aldén är Berwicks andra svensk nyförvärv på kort tid. Klubben har även knutit upp Hammarbys junior Alexander Edberg. Sörmlänningen körde lördagskvällens förlustmatch mot Glasgow. Han tog fyra poäng på lika många heat.