Ja, eller det första utkastet till en kalender som presenteras officiellt kanske vi ska säga. Känslan är nämligen att förändringar kommer ske. Med största sannolikhet blir det i alla fall svenskt GP i Uddevalla den 6–7 augusti. 

Infront Moto Racing kunde i mitten av november presentera en första VM–kalender för 2022, där inte mindre än 20 GP–tävlingar finns med. Enligt den kommer säsongen att inledas i Storbritannien, på Matterley Basin, redan den 20 februari. Två veckor senare kör man i Argentina och ytterligare två veckor senare finns en tävling som står som TBA (to be announced). Räkna med att den kommer förläggas i Europa i alla fall, då EM–tävlingar finns planerade.

Därefter körs i tur och ordning Oss, Trentino, Kegums, Ryssland (Orlyonok), Sardinien, Spanien, Ernée och Teutschentahl, innan VM–cirkusen under månadsskiftet juni/juli drar till Indonesien för två tävlingar i Jakarta och Semarang. Tillbaka i Europa igen kör man i Loket och Lommel, innan det den 6–7 augusti äntligen är dags för Uddevallas GP igen. Därefter följer Finland och Frankrike (St Jean d’Angely), samt Turkiet, innan det är dags för finalen den 18 september. Var den kommer köras är dock fortfarande oklart, men vi räknar med Italien.
24–25 september körs Motocross of Nations på RedBud i USA och då har VM-förarna kört 21 tävlingshelger under loppet av sju månader. 

Vad gäller EM–klasserna så kommer EMX125 att köras I Storbritannien, Trentino, Kegums, Spanien, Ernée, Teutschentahl, Lommel, Uddevalla och Finland. EMX250 finns med i den ännu inte bestämda tredje deltävlingen, Oss, Ryssland, Sardinien, Ernée, Teutschentahl, Lommel, Uddevalla, Finland och St Jean d’Angely. EMX Open körs i premiären, på Matterley Basin, Trentino, Kegums, Ryssland, Finland, Turkiet och i finaltävlingen. Vidare körs också EMX2T, EMX65 och EMX85 i tjeckiska Loket, samt YZ bLU cRU vid finaltävlingen.

Avslutningsvis Dam–VM, WMX, som avgörs vid den tredje, ännu icke namngivna, tävlingen, samt Oss, Sardinien, Spanien, St Jean d’Angely och Turkiet.