Här kommer en förhoppningsvis enkel instruktion för hur du som prenumerant på enklast sätt loggar in på hemsidan, samt för att läsa e–tidningen och botanisera i arkivet. Följ bara stegen nedan, vid eventuella problem – skicka ett mail till redaktion@racemagazine.se


STEG 1: Surfa in på racemagazine.se (vår hemsida) och klicka på Logga in. Alternativt surfa in på preno.se/racemagazine (vår e-tidning och arkiv).


STEG 2:racemagazine.se – klicka på Glömt ditt lösenord? preno.se/racemagazine– klicka på Glömt lösenord


STEG 3: Du hamnar nu här. Fyll i ditt femsiffriga kundnummer som står längst bak på tidningen. Klicka på Skicka. OBS! E-post fungerar inte om du inte vet att vi har den registrerad i vårt prenumerationssystem. 


STEG 4: När du klickat på Skicka får du ett av följande två alternativ: Om din e-post redan finns registrerad i vårt prenumerationssystem har en återställningslänk skickats. Om vi inte har en e-post fyller du i en du använder dig av samt ditt postnummer och klickar på Skicka


STEG 5: Logga in på ditt e–postkonto och leta upp ett mail från Race Magazine, glöm inte kolla i Skräpkorgen. Klicka på länken ”Klicka här för att återställa ditt lösenord”.


STEG 6: Du hamnar nu här, där du väljer ett lösenord som är minst 6 tecken långt. Ange samma lösenord i båda fälten och klicka på Skicka. 


STEG 7: Ditt konto är nu registrerat. Gå tillbaka till racemagazine.se och välj Logga in, logga in med din e–postadress och det lösenord du valt, för att få tillgång till låst material på hemsidan. Eller välj Start/Logga in på preno.se/racemagazine för att läsa e–tidning, hitta arkivet eller hantera din prenumeration. Det går också bra att ta sig till e–tidning, arkiv och prenumerationshantering via hemsidan, genom att klicka på E-magasin.