Efter ett riktigt lyckat 2016 med bland annat SM-guld i Knobby Swedish Enduro Championship, SM-guld i JSM2, SM2 och SM3, full pall i Novemberkåsan, plus flertalet fina placeringar i åtskilliga tävlingar, så har KTM Scandinavia nu byggt klart sitt enduroteam för 2017.

Ny i teamet är Joakim Grelsson som senaste åren vuxit in i toppen av svensk enduro på sin KTM. 2016 vart en succé där han bland annat tog hem JSM1 titeln och blev dessutom utsedd till Årets Rookie. Fokus från Joakim kommer att ligga på SM, EM och Novemberkåsan under 2017.

Ny för 2017 är även Kevin Olsen som närmast kommer från Sherco där han haft en VM-styrning, och har nu siktet på VM, SM samt långloppen och Novemberkåsan på sin nya KTM.

– Det känns fantastiskt kul att ha fått till ett så bra gäng till säsongen 2017 och jag ser fram emot att första tävlingarna drar igång. Jag vill även hälsa Joakim Grelsson och Kevin Olsen hjärtligt välkomna till Team KTM Scandinavia, säger David Järvfjord på KTM Scandinavia i ett pressmeddelande.

Det står även klart att Pontus Högberg och Henrik Lindholm lämnar teamet och sporten på obestämd tid.

– Vi tackar dom för deras tid hos oss och önskar dom allt gott framöver, skriver KTM.

Team KTM Scandinavia 2017:

Joakim Grelsson, JSM1, 125 XC–W
Adam Andersson, JSM2, 300 EXC
Andreas Linusson, SM1, 250 EXC–F
Joakim Ljunggren, SM2, 450 EXC–F
Kevin Olsen, SM2, 350 EXC–F
Martin Iggmark, SM3, 300 EXC