Race sponsrar tv–sändning av Enduro–VM

Bara ett par timmar återstår till årets första Supertest och nu är det klart. Enduro–VM kommer under 2016 att tv–sändas i Viasat Motor. Ett halvtimmes långt magasin följer veckan efter varje deltävling och Race Magazine är med som stolt sponsor till sändningarna.

Viasat Motor har köpt in ABC Communications tv–produktion av Maxxis FIM EnduroGP World Championship under 2016. Efter samtliga åtta deltävlingar, inklusive den i Enköping i juni, kommer kanalen att visa en halvtimmessammanfattning under veckan som följer. Dessutom kommer en årssammanfattning när säsongen är över. Totalt nio program alltså.

Produktionen köps in i sin helhet, vilket betyder att vi kommer få lyssna till engelska kommentatorer. Man utesluter dock inte en försvenskning längre fram, om sändningarna blir populära.

Har ni inte kanalen, som också visar bland annat Formel 1 och MotoGP, går den att beställa här.

Fotnot: Vi återkommer med exakta tidpunkter för sändningarna. 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]