Inför GGN: Race tippar Elitstarten

Fjolårsmästaren Kenneth Gundersen kommer. Liksom tvåan Albin Elowson och trean, Kungen av Gotland, Mats Nilsson. Dessutom intressant besök från USA genom veteranen Mike Brown. Men vem tar hem det? Här är Race tips. 

Kenneth Gundersen har en ny taktik, vilken avslöjar han förstås inte. Men han har inte tränat lika mycket som inför fjolåret, det erkänner han. Mike Brown är inget fan av blöta tävlingar, har hunnit fylla 45 men har, minst sagt, rutinen på sin sida.

Rutin har Mats Nilsson också. Av att köra motorcykel. Av Gotland Grand National. Av att vinna Gotland Grand National. Även om det var ett tag sen nu.

Albin Elowson har farten. Han har hungern att vinna. Han har formen.

Lägg till ett gäng snabba svenska crossförare, Ken Bengtsson, Jesper Jönsson, Rikard Hansson, Eddie Hjortmarker, Oskar Olsson, Danne Karlsson, Isak Gifting och Tom Johnsson bland andra, ett par svenska enduroförare, däribland Robert Friberg och Oskar Ljungström, och vi får ett Gotland Grand National kanske mer öppet än någonsin.

Här följer i alla fall vårt tips på hur det hela kommer sluta. Vad tror ni?

1. Albin Elowson, FMCK Skövde, Husqvarna
2. Ken Bengtsson, Getinge MK, Yamaha
3. Kenneth Gundersen, Norge, Husqvarna
4. Mike Brown, USA, Husqvarna
5. Rikard Hansson, Tibro MK, Suzuki

6. Mats Nilsson, SMK Dala, Yamaha
7. Jesper Jönsson, Sösdala MK, Husqvarna
8. Robert Friberg, Tibro MK, Husqvarna
9. Oskar Olsson, MK Tranan, KTM
10. Oskar Ljungström, Falköpings MK, KTM

3 kommentarer

  1. Bra tippat, men jag tror att O. Ljungström kommer högre upp i resultatlistan. Mike Brown klarar inte topp 5.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]