Enduro–VM i Viasat Motor – premiär på måndag

På måndag inleder Viasat Motor sändningarna av Maxxis FIM EnduroGP World Championship. Och det med dubbla avsnitt. Såväl premiären i Marocko som lerfesten i Portugal visas nämligen.

Ja, på måndag den 25 april är det alltså dags för Viasat Motor att premiärvisa magasinsprogrammen från årets Enduro–VM. Och det blir en hel timmes endurofest i kanalen. Vid 22.00 visas höjdpunkterna från premiären i Marocko, och vid 22.30 är det dags att kika närmare på den något speciella tävlingen som kom att bli i Portugal i helgen. Bör inte missas!

Programmen sänds också tisdagen den 26, mellan 20 och 21, lördag den 30, på morgonen mellan kvart i nio och kvart i tio, samt veckan efter den 5 maj, mellan 21 och 22.

Vid resterande sex VM–tävlingar kommer varje magasin att premiärvisas nästkommande måndag efter racehelg, alltså generellt åtta dagar efter varje tävling. Viaplay kommer även att göra varje program tillgängliga on demand.

Race Magazine är med och sponsrar tv–sändningarna av Maxxis FIM EnduroGP World Championship.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]