Piraterna svenska mästare

Piraterna från Motala är Sveriges bästa speedwaylag 2013. I onsdagens finalretur körde laget över Elit Vetlanda med 51-39 och totala 95-85.
– Otroligt roligt, men det jag känner mest är lättnad, säger lagledaren Stefan Andersson efter triumfen. 

Matchen i Motala utvecklade sig lite som i grundserien. Hemmalaget mosade på med tre “femettor” i de tre första heaten. Det knäckte fjolårsmästarna Elit Vetlanda fullständigt.
– Det är ett slutkört lag vi ser, vi har överpresterat något fruktansvärt de senaste två månaderna, säger Elit Vetlandas lagledare Fredrik Staaf, som är sugen på en fortsättning i klubben.
I hemmalaget var hjältarna många. Två av de största var ändå unga reservduon Fredrik Engman och Anton Rosén. Den sistnämnde har klivit fram med stora steg i slutspelet.
– Otroligt skön seger, vi kände lite oro när Chris Holder försvann med skada i somras, men vi har kämpat på och det här är det roligaste jag varit med om, sa Anton Rosén efter att guldet var säkrat.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]