GP-cirkusen kommer till Europa

Efter en månad i Ryssland kommer nu GP-serien i isracing till Europa för att avsluta säsongen med sex tävlingar, där Berlin är först ut med helgens två race.

Krasnogorsk och Almaty är avklarat. Nu väntar Berlin, Assen och Inzell. För blågul del är det GP-veteranen Stefan Svensson som är bäst i sammandraget, efter två starka tävlingar i Kazakhstan. Han delar åttondeplatsen i sammandraget med en annan svensk, GP-debutanten och förra helgens utmanare i SM-finalen, Ove Ledström. Båda har 29 poäng.
Övriga två svenskar, Niclas Kallin Svensson och Daniel Henderson ligger lite längre ned i tabellen, på delad 12:e plats med 17 poäng vardera. Men bådas prestation i SM-finalen förra helgen varslar om att formen är klart på uppåtgående.
Toppen av GP-tabellen går ”som vanligt” i ryska färger. Regerande världsmästaren Dimitry Koltakov toppar, fyra poäng före Danil Ivanov och Igor Kononov.
Berlins isracinghelg inleddes under torsdagskvällen med det tyska mästerskapet. Här segrade rutinerade Günther Bauer, före Max Niedermaier och Stefan Pletschacher.
I dag och i morgon väntar de två GP-racen. Kan vi hoppas på fina blå-gula placeringar?

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]