Webbutik – filmer

Välkommen till Race Magazines webbutik! Fraktfritt vid ordrar som överstiger 850 kr. Alla priser är inklusive moms och baseras på en frakt inom Sverige. För utlandet så vänligen kontakta oss för att få prisuppgifter.

 

DVD: On The Pipe 6

Missa inte den här spektakulära FMX-filmen med otroliga trickkombinationer och högre samt längre hopp än tidigare utfört av några av världens proffs filmat från bland annat helikopter.

139 SEK


DVD: Moto Fundamental

Dubbel-DVD. Filmen visar hur du får ut det bästa av din cykel i verkstaden och på tävlingarna. Såväl enkla som avancerade och kanske till och med lite hemliga tips avslöjas. Flera av Europas snabbaste förare berättar hur de går till väga, hur de tar sig an vissa banor och hur du kan bli snabbare med din hoj.

139 SEK


 

Alla priser är inklusive moms.
Följande betalsätt accepteras:

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]