Trial-Eddie får GP:s Stora Sportpris

Förra året fick Eddie Karlsson GöteborgsPostens Sportpris för bäste Junior och i år tar han klivet upp och får GP:s Stora Sportpris på 40000 kr. Det var i kamp med tio västsvenska idrottsstjärnor bl.a. Emma Green Tregaro, Tobias Hysén och Viktoria Helgesson som Eddie utmärkte sig med sin Europatitel och sina NM och SM guld.

Juryns motivering: “Eddie Karlsson har som framgångsrik junior på anmärkningsvärt kort tid tagit steget till högsta seniornivå genom målmedveten satsning.”

-Va? Är det sant? Fan vad gött, det hade jag aldrig vågat tro, säger Eddie när GP ringer upp och gratulerar. Det var ju tuff konkurrens så jag tänkte att trial är en liten sport i Sverige och andra sporter som friidrott, fotboll och golf får ju mer uppmärksamhet så chansen att jag skulle få det var liten tänkte jag. Pengarna är välkomna, men äran smäller nog så högt. Jag är väldigt, väldigt glad hälsar han från träningen i Spanien.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]