NORDGREN NY FÖRBUNDSKAPTEN

Vid en landslagssamling på torsdagen presenterades Lars Nordgren till trialsportens nye förbundskapten. Lars som tidigare var elitaktiv i både Trial och Enduro och blev förra året Nordisk Mästare i + 40 års klassen.

Lars Nordgren, 55 år från Lerum, tävlade på VM-nivå mellan 1978 till -86 med ett tjugotal VM-starter, med en elfte plats som bäst. Krigade i SM-toppen och blev Nordisk Mästare i Lag under denna perioden. Sedan körde han Enduro under några år och blev bl.a. 7;a i Novemberkåsan 1988.

Civilt har Lars jobbat på ledande poster i TetraPack-koncernen under många år på anläggningar i Partille, Moskva och Lund. För närvarande är han produktionschef på ett verkstadsföretag i Götene.

– Detta erbjudandet kom lite överraskande, men då jag åker trial som motion känns det inspirerande och intressant att ingå i denna nya grupp som jobbar med svensk trial, säger Lars. Jag har ännu inte hunnit sätta mig in i vad jobbet innebär, men jag har förstått att SVEMO Trial siktar framåt och inte bara på årets resultat.

Elitansvarige Cerry Holmberg är mycket nöjd med rekryteringen av Lars Nordgren.           – Lars har en gedigen trial och idrottsbakgrund, som blir en utmärkt person att leda och inspirera trialgrabbarna inför kommande VM-uppdrag, säger Cerry.

Svenska triallandslaget kör en landskamp mot Norge den 2 augusti och NM i Danmark veckan efter. Lag-VM avgörs i Tarragona, Spanien den 20 september. På bilden är Lars Nordgren tillsammans med landslagsåkarna Eddie Karlsson och Marcus Eliasson.LarsN  Lars

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]