EDDIE KARLSSON SKADAD

Eddie kom hem från Spanien för att fira påsk med familjen, men under träningen i Kungsbacka på påskafton vurpade han och slog ansiktet i en sten så allvarligt att han hamnade på Sahlgrenska sjukhuset och ligger kvar i väntan på operation.

– Det är en mycket otäck skada han har fått, säger Eddies talesman Cerry Holmgren. Det är både näsan, pannan, tänderna, käken och problem med synen, så det blir operation under veckan som kommer och det beror på när svullnaden går ned. Han är trots detta på bra humör, men det är ingen som kan säga hur länge denna skadan tar, det blir säkert ingen japanresa i slutet av april där första VM-tävlingen ska gå. Vi får se hur operationerna avlöper och jobba efter dom prognoserna, avslutar Cerry.

Skador på idrottsmän kommer ju alltid olägligt. På Eddies program kommande veckan var att ett TV team från SVT skulle besöka Eddie och Montesa i Spanien samtidigt som en intervju med Toni Bou var påtänkt. Efter det var träning fram till flyget till Japan.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]