Tre GP-platser på spel i dag

I eftermiddag avgörs GP Challenge i Vetlanda – där tävlingens topp tre går rakt in i Grand Prix-serien 2017.

16 förare, varav två svenskar, gör upp om tätpositionerna i tävlingen. På förhand är det ett jämnt och starkt startfält som gör upp om de tre dyrgriparna till GP-biljetter. Åtta av förarna har tidigare gjort eller gör en säsong eller mer i GP-serien.
Många nämner Dackarnas formstarke polske stjärna Patryk Dudek som huvudfavorit. Men även hans landsmän Piotr Pawlicki och Krzysztof Kasprzak kommer bli att räkna med, liksom slovaken Martin Vaculik, som nu gör en seriös GP-satsning igen.
De blå-gula förarna Peter Ljung och Fredrik Lindgren har också en bra chans att blanda sig i toppstriden. Ljung har haft Vetlandabanan som hemmaarena i många säsonger, och Lindgren har laddat för den här tävlingen hela säsongen, med målsättningen att ta sig till GP-serien 2017.
17.00 drar det igång.

Startfältet i sin helhet:

1. Sam Masters Australien
2. Hans Andersen Danmark
3. Nicolas Covatti Italien
4. Krzysztof Buczkowski Polen
5. Martin Vaculik Slovakien
6. Peter Ljung Sverige
7. Krzysztof Kasprzak Polen
8. Martin Smolinski Tyskland
9. Patryk Dudek Polen
10. Brady Kurtz Australien
11. Kenneth Bjerre Danmark
12. Fredrik Lindgren Sverige
13. Robert Lambert Storbritannien
14. Piotr Pawlicki Polen
15. Max Fricke Australien
16. Tomasz Jedrzejak Polen
17. Mikkel Bech Danmark (banreserv)
18. Vaclav Milik Tjeckien (banreserv)

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]