Thorssell vann i Gislaved

Elit Vetlandas Jacob Thorssell vann dagens svenska JVM/JEM-kval i Gislaved. Han gjorde det på maximala 15 poäng och är nu klar för semifinal till årets JVM-serie. Även Dackarnas Joel Larsson, Piraternas Fredrik Engman och Gnistornas Mathias Thörnblom är klara för avancemang. 

Nämnda kvartett är också klara för JEM-semifinalen i Målilla den 8 juni. Dit är också dagens femma och sexa, Smedernas Oliver Berntzon och Vetlandas Henric Lindqvist också kvalificerade.
Kommande JVM-semifinaler för de svenska åkarna körs i polska Rawic och italienska Lonigo, och här går fem respektive fyra åkare vidare till JVM-serien som i slutändan avgör vem som tar hand om JVM-titeln. En tredje semifinal körs i ukrainska Chervonograd, men här deltar inga svenska förare.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]