Svenske mästaren får wild card till Friends Arena

I fredags vann Thomas H Jonasson SM-titeln i Nyköping. I dag står det klart att Jonasson får wild card till Skandinaviens Grand Prix på Friends Arena den 27 september.

Thomas H Jonasson går mot sin bästa säsong i karriären. Efter att ha varit Sveriges bäste förare i Lag-VM och tagit karriärens första SM-guld väntar nya utmaningar för Thomas H Jonasson.
Först blir det GP Challenge i Lonigo den 20 september och veckan senare gör han sin sjätte start som wild card i en GP-tävling när Friends Arena står som GP-värd för andra året i rad. Hans bästa placering i ett Grand Prix är fjärdeplatsen på Ullevi 2012.
Med en lyckad insats i GP Challenge kan Thomas H Jonasson vara permanent GP-förare 2015.
* Läs mer om Thomas H Jonassons första SM-guld och hela SM-helgen i nästa Race Magazine, som når prenumeranterna i morgon den 10 september.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]