Svenskar jagar pallplats i VM-premiär

Om några timmar drar årets VM-säsong i speedway igång på Nya Zeeland. Svenskarna Fredrik Lindgren, Andreas Jonsson och Antonio Lindbäck jagar alla en pallplats.
– Siktet är inställt på pallen, säger Fredrik Lindgren till Race några timmar innan starten i Auckland.

Det blir en tidig morgon för alla speedwayfans i Europa. Klockan 04.00 drar sändningarna igång i Viasat Motor/TV 10 från årets VM-premiär. Den som vill ta lite sovmorgon kan knäppa igång teven vid 11.15 då SVT sänder ett sammandrag.
De svenska förarna gör just nu de sista finslipningarna efter två dagars träningar. Noterbart är att alla tre möts redan i tävlingens fjärde heat. Där har Lindgren röd, Lindbäck vit och Jonsson gul. Fjärde deltagaren i heatet är Emil Sayfutdinov från blå bana.
Under tidig morgon får vi se vem av dem som lyckades bäst.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]