Medlemsmöte avgör Nyköpings SM-ansökan

Nyköpings SK vill arrangera speedway-SM 2014. På lördag avgör klubbens medlemmar om en ansökan ska lämnas in till förbundet vid ett medlemsmöte. 

Den allsvenska klubbens ordförande Percy Lundkvist är förhoppningsfull att medlemmarna ska vara positiva.
– Vi var inte riktigt eniga i styrelsen, ingen var emot förslaget, men några är lite mer försiktiga än jag, och då beslutade vi att låta ett medlemsmöte avgöra om vi går in med en ansökan. Men vår budget är klar, och några sponsorer och kommunen är också vidtalade om vad som är på gång, säger Percy Lundkvist.
Ett positivt gensvar från medlemmarna och senare SSI skulle betyda den första SM-helgen i Nyköping genom tiderna. Percy skulle i så fall vilja lägga tävlingen i slutet av augusti.

2 kommentarer

  1. Det skulle stärka intresset för SM-speedwayen och ge sporten välförtjänt uppmärksamhet i Nyköping!

  2. Pingback: Hem | Griparna Speedway

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]