Masarna värvar Tai Woffinden

Säsongens första värvningsbomb i speedway-Sverige har briserat i dag. Masarna meddelade nylige att man gjort klart med två-faldige världsmästaren Tai Woffinden till kommande säsong.

Masarna var elitseriens stora positiva överraskning under 2016. Med ett jämnt lagbygge tog man sig sånär till slutspel under sin comeback i högsta serien. I och med Woffindens påskrift får man mer spets.
– Tai kontaktade mig för ett par veckor sedan och det tog inte lång stund innan vi var överens om villkoren för 2017, säger Masarnas sportchef Roger Uppgård. Med Tai i laget får vi en förare med kapacitet att avgöra jämna matcher, säger Masarnas sportchef Roger Uppgård, som har velat ha Tai i Masarna sedan 2008.
Woffinden kommer in i Masarnas trupp med ett snitt på 1,944. Han blir jämte lagkaptenen Linus Sundström den andre föraren i lagbygget inför 2017. Sedan tidigare är det också klart att lagledarna Stefan Bäckström och Andreas Sundin fortsätter sina uppdrag i klubben.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]