Lindbäck fyra i SEC-premiären

Antonio Lindbäck fick en fin start på årets EM-serie (SEC). Det blev en fjärdeplats i finalen i premiären som kördes i polska Torun. Tyvärr fick han inte till starten i finalheatet och hängde inte med när Nicki Pedersen vann finalracet före Pawel Przedpelski och Emil Sayfutdinov.

Antonio Lindbäck visade att han vill vara med och fajtas i EM-toppen. Han gjorde en mycket stark grundtävling i Torun, där han tog tolv poäng efter tre heatsegrar, en etta och en tvåa, och visade upp riktigt fin åkning. Han tog därmed den andra finalplatsen bakom Emil Sayfutdinov.
I finalen fick Lindbäck starta på bana två, men var överraskande blek med tanke på grundtävlingens fina åkning. Han var framförallt inte riktigt med i startögonblicket, och var aldrig riktigt nära finalens tättrio. Nollan till trots, så var belöningen för de tolv poängen inte fy skam med enligt uppgift 5400 euro i prispengar.
En final som vanns av veckans fokusförare Nicki Pedersen. Pedersen hade en jämn duell med hemmaföraren från Torun Pawel Przedpelski och ryske Emil Sayfutdinov. Pedersen som i tisdags hade en minst sagt het uppgörelse med Greg Hancock vid elitseriematchen i Motala. Men det verkar inte ha stört den danske stjärnan, som nu tog täten i EM-serien.
* Läs mer om EM-premiären i kommande nummer av Race Magazine.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]