Kasprzaks första GP-seger

Krzysztof Kasprzak tog sin historiska första seger i VM-sammanhang. Han gjorde det efter att ha passerat Darcy Ward i finalheatets sista sväng. Kasprzak var dock nära respass i semifinalen där han hade en hård kamp med tävlingens bäste svensk, Andreas Jonsson.
– Jag har väntat på det här i 14 år, sa jublade Krzysztof Kasprzak efter finalen.

Krzysztof Kasprzak visade från början att han ville vara med och fightas om förstaplatsen i Bydgoszcz. Till slut landade polacken hem fem heatsegrar och i finalen hade han en hård strid med Darcy Ward, där australiensaren såg ut att gå mot segern, men där Kasprzak kontrade i sista sväng och skar mållinjen som segrare. Hans första GP-seger i karriären.
Andreas Jonsson blev bäste svensk när han körde hem tio poäng. Han var nära att snuva Kasprzak på finalplatsen, när han låg tvåa, före polacken fram till det sista varvet. En lite onödig nollpoängare i sista heatet gjorde att Jonsson fick sämre valmöjligheter inför semifianlerna.
Fredrik Lindgren kunde inte upprepa den fina körningen på Auckland, och fick nöja sig med fem poäng totalt.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]