Jason Doyle vann i Stockholm – Lindgren trea

Jason vann kvällens GP-race på Friends Arena i Stockholm. Han har också tagit ett ganska rejält grepp om VM-titeln med två deltävlingar kvar att köra. Glädjande för svensk del var att Fredrik Lindgren slutade trea och tog sin första pallplats för säsongen.

Jason Doyle framstår alltmer som en blivande världsmästare. Han kör snabbast i världen just nu. På Friends Arena i Stockholm var han blixtrande snabb från början till slut. Doyle har också fem poängs försprång i titeljakten, där Doyle står på 123 poäng mot Greg Hancocks 118.
Fredrik Lindgren stod för två prestationer som ingen svensk förare varit riktigt i närheten av på Friends Arena. Först gick han till final, och väl där slutade han på tredje plats, och tog sin första pallplats för säsongen.
– Det var en riktigt bra kväll, jag är väldigt glad, sa Lindgren kort efter finalheatet.
Tvåa i tävlingen, Doyles landsman Chris Holder och fyra i finalen slutade Matej Zagar. Över 14 000 åskådare fanns på plats.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]