Interna stridigheter skakar Hammarby – Edberg lämnar klubben helt

De senaste dagarnas rotationer av förare i Griparna Speedway har sitt ursprung från en schism inom Hammarby Speedway. Starke ledaren Fredrik Edberg har lämnat Hammarby helt och har istället fortsatt sitt uppdrag i Griparna.
– Fredrik har lämnat klubben efter interna stridigheter, bekräftar Hammarbys ordförande Anders Östling för Race. 

Anders Östling har nyligen kommit hem från en semestertripp när Race når honom – men han har blivit informerad om läget och har därför kallat till ett extrainsatt styrelsemöte på måndag.
– Läget är lite oroligt, men jag vill ha ett styrelsemöte i ryggen för att få en klarare bild innan jag uttalar mig mer. Jag vill veta om vi kan gå vidare från de här interna stridigheterna, eller om de finns kvar, säger Anders Östling.
Fredrik Edberg har jobbat för både Hammarby och samarbetsklubben Griparna under den senaste säsongen, men nu ska han enbart engagera sig i Griparna. Samma väg går sonen Alexander Edberg, och under fredagskvällen uppges det att Kim Nilsson också kommer att följa med till Nyköping. I Griparna har Edberg inlett sitt arbete med att bygga om delar av truppen, där det är bekräftat att talangen Joel Anderssons gästkontrakt rivs.
När Race nådde Fredrik Edberg tidigare under fredagen var han förtegen med kommentarer, bland annat om hur Griparnas trupp 2014 kommer att se ut. Han bad oss att återkomma under lördagen.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]