Dackarna tappar Hougaard i Smålandsderbyt

Efter en svår krasch i Manchester på måndagskvällen tvingas Dackarnas danske förare Patrick Hougaard lämna återbud till tisdagens Smålandsderby mot Elit Vetlanda. Mikkel Michelsen ersätter. 

Dackarna är skadetyngda hittills under säsongen. Först Darcy Ward, sedan Dennis Andersson och på måndagen Patrick Hougaard. Hougaard kraschade i matchens fjärde heat, efter att ha kört emot lagkamraten Kenni Larsens bakhjul.
Enligt de knappa uppgifter vi fått från England så är Hougaard utom fara och har heller inte brutit något ben i kroppen. Men han slogs medvetslös i kraschen och stannar över natt på Manchester Royal Hospital. Dackarnas lagledare Jerker Eriksson bekräftar också att Hougaard utgår i tisdagens möte med Elit Vetlanda. Ersättare blir Mikkel Michelsen.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]