Dackarna bötfäller Ward

Nyligen dömdes Dackarnas australiska stjärna Darcy Ward för att ha kört en oregistrerad motorcykel påverkad av droger. Nu agerar klubben och bötfäller Ward med ett sexsiffrigt belopp. 

– I samtliga förares kontrakt med Dackarna finns det ett böteslopp ifall föraren ertappas med doping eller droger och självklart utfaller det för Darcy nu, det är ett mycket kännbart belopp som är satt efter hur mycket varje förare tjänar hos oss. I Darcys fall är det ett sexsiffrigt belopp, skriver Dackarna i ett pressmeddelande.
Klubben skriver vidare att de inte ser någon anledning att säga upp kontraktet med Darcy Ward – utan vill istället hjälpa honom att komma på rätt spår i sitt sociala liv för att nå sin strävan att tillhöra världens bästa speedwayförare.
Dackarna har också tagit kontakt med Darcy Wards klubbar i Polen och England, Torun respektive Poole för att göra en gemensam insats för Darcy Ward – och diskussioner pågår hur detta ska se ut.
– Detta är givetvis i första hand för Darcys skull men också ett sätt för oss klubbar och visa att vi absolut tar avstånd från droger, skriver Dackarna.
Darcy Ward kommenterar Dackarnas agerande enligt följande:
– Jag står bakom klubbarnas förslag fullt ut, säger han.

 

1 kommentar

  1. i rätten misstänkt för våldtäkt, olovlig körning, droger……ingen klubb borde ta i killen ens med tång. Böter? haha, ja det drabbar ju honom hårt, som 50 spänn för en svensson typ

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]