Även Lindbäck klar för GP Challenge

Antonio Lindbäck lyckades vinna den stenhårda GP-kvalsemifinalen i Lonigo i går kväll. Genom att komma tvåa i den sista omgången stannade Antonio på tolv poäng. Bakom honom följde fyra förare på elva poäng – Leon Madsen, Martin Smolinski, Matej Zagar och Hans Andersen. Dessa fem är vidare till GP Challenge.

I Vojens semifinal vann den formstarke dansken Niels-Kristian Iversen. Iversen tog 14 poäng och var därmed två poäng före Michael Jepsen Jensen. Dave Watt och Grzegorz Walasek följde därefter på elva poäng och femteplatsen knep Adrian Miedzinski på tio

Antonio Lindbäck vann sin kvaltävling och är klar för GP Challenge i höst.

Antonio Lindbäck vann sin kvaltävling och är klar för GP Challenge i höst.

. Samtliga tre svenskar, Dennis Andersson (sjua på nio poäng), Thomas H Jonasson (åtta på åtta poäng) och Linus Sundström (elva på sex poäng) är utslagna.

De 15 förare som är klara för GP Challenge i Kroatien i september, där det görs upp om tre permanenta GP-platser för 2013 års serie, är alltså:
Krzysztof Kasprzak, Ales Dryml, Peter Ljung, Troy Batchelor, Martin Vaculik, Antonio Lindbäck, Leon Madsen, Martin Smolinski, Matej Zagar, Hans Andersen, Niels-Kristian Iversen, Michael Jepsen Jensen, Dave Watt, Grzegorz Walasek och Adrian Miedzinski. Dessa ska kompletteras med ytterligare en förare, viket med all sannolikhet kommer bli hemmaåkaren Jurica Pavlic.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]