Andreas Jonsson kan ta över polsk ligaklubb

Andreas Jonsson gjorde en av säsongens bästa GP-tävlingar på Friends Arena i lördags. Nästa vecka kan Jonsson titulera sig klubbägare. Han är en av intressenterna som vill ta över den klassiska polska ligaklubben Polonia Bydgoszcz.

– Vi får se vad som händer. Det lär bli klart i början på nästa vecka. Det finns tre intresserade, och jag är en av dem. Jag har mer att säga nästa vecka, säger Andreas Jonsson.
Polonia Bydgoszcz är en klassisk klubb i Polen. Under senaste säsongen kom klubben fyra i polska Liga 1, men har under många tidigare år varit en storklubb i Ekstra liga. Andreas Jonsson har gjort flera framgångsrika säsonger i klubben som förare, där han ersatte den polske speedwaykungen Tomasz Gollob.
Jonsson har också den elfte GP-tävlingen i Torun, att se fram emot kommande lördag. I dagsläget har han en tuff kamp att gå om han ska klara sig kvar bland de åtta GP-förarna, som är garanterade en plats i serien 2016.
– Det har varit en tuff säsong. Men än så länge finns det en hel del att köra om. Jag kan inte göra mer än mitt bästa. Motorn jag körde på i lördags var väldigt bra. Och det ger alltid större hopp att lyckas när man kör på något som man är tillfreds med, säger Andreas Jonsson.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]