Två veckors vila för Andersson

Dackarnas unga stjärna Dennis Andersson tvingas vila två veckor efter det visat sig att Andersson ådrog sig en kraftig hjärnskakning vid kraschen i Eskilstuna under tisdagen. 

Det var i matchens första heat som Andersson kraschade i utgången av första sväng. Han fick ett kraftigt driv i materialet och slungades i hög fart mot sargen, där han landade i luftstaketet. Att han i hastigheten hade sinnesnärvaro att släppa cykeln räddade troligen honom från allvarligare skador.
Nästa tisdag tar Dackarna emot Indianerna – och det är nu tänkbart att nyförvärvet Davey Watt kan bli aktuell för debut i Dacke-västen.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]