Race #6 är här!

I det nya numret av Race Magazine kan ni läsa allt om Ullevi-VM i Speedway och dramatiken bakom segraren Emil Sajfutdinov. Ni får även ta del av bilder från Las Vegas och SX-finalen, där Ryan Villopoto tog hem nya titlar. Vår MX-expert Jonas Hagren bjuder på förhandstips inför motocross-SM som går av stapeln den 11–12 maj på Glimminge Motorstadion. Och som vanligt finns en återblick i svensk MX-historia. Den här gången spolar vi tillbaka tiden till 1970, ett guldår för Sverige i Motocross des Nations.

Nummer 6 finns redan hos prenumeranter och landar i butik 21 maj.

Vill du vara säker på att få tidningen nästan en vecka innan den finns tillgänglig i butik – och till ett bättre pris – är en prenumeration det självklara valet! Beställ här! eller Beställ och betala direkt här!

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]