Nytt nummer av Race Magazine (#16)

I det här numret av Race har vi varit i Uddevalla och känt på de nya hojarna från Husqvarna och sammanfattat det på 10 härliga sidor. Vi bjuder också på nostalgiska bilder från Henkes och Tobbes sidvagnskarriär i samband med att de nu slutar. Kalle rapporterar bland annat från finalen i enduro-EM, vår utsände Erica har besökt cross-gymnasiet och Arne bevakar som vanligt trialen. På speedway-sidorna avslöjas wild carden inför VM-serien 2014. I MX-historien har vi kommit fram till 1979, året då Håkan Carlqvist blev världsmästare.

Ett helt nytt inslag som har premiär i det här numret, och som kommer dyka upp då och då framöver, är Dialog Svemo där förbundet informerar och bjuder in till dialog.

Nummer 16 landar hos prenumeranterna i morgon onsdag och i butik den 29:e oktober. Vill du vara säker på att få tidningen nästan en vecka innan den finns tillgänglig i butik – och till ett bättre pris – är en prenumeration det självklara valet! (Beställ här! eller Beställ och betala direkt här!)

1 kommentar

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]