Nytt nummer av Race Magazine (#10)

För dig som inte var på plats under VM-festen i Uddevalla så har vi sammanfattat hela mx-tävlingen på tio saftiga sidor med resultat och härliga bilder. Vi har även rapporter från Enduro-VM i Grekland och Albin Elowsons framgångar där. Läs också Thomas speedway-krönika där han summerar årets omgång av elitserien hittills. Han har också kollat läget med inblandande speedway-stjärnor efter skadorna de ådrog sig i Köpenhamns GP. På trial-sidan följer vi Eddies fortsatta tävlingar i VM, den här gången i Spanien. MX-historien har kommit fram till 1974, året då Sverige senast vann Motocross des Nations.

Nummer 10 finns i butik från och med i dag.

Nästa nummer kommer ut i början av augusti. Vi på Race önskar er en trevlig och fartfylld sommar!

Vill du vara säker på att få tidningen nästan en vecka innan den finns tillgänglig i butik – och till ett bättre pris – är en prenumeration det självklara valet! Beställ här! eller Beställ och betala direkt här!

 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]