NM GULD TILL EDDIE I KINNA

Eddie Karlsson, Montesa, tog sin fjärde individuella NM titel vid de nordiska tävlingarna i Kinna. Det var efter en tuff strid på den lätta banan som Eddie kunde vinna på sex prick, fyra före tvåan Emil Gyllenhammar Beta. Emil kunde bärga silvret med en pricks marginal till Finlands Timo Myöhänen, Ossa.

– Det var mentalt jobbigt i dag, säger Eddie efter tävlingen. Det räckte med ett enda misstag och man hade varit fyra i stället.

Emil Gyllenhammar gladde publiken med sin andra plats , men vid målgång var han på en frustrerande fjärde plats. Då var Norges Ib Andersen tvåa och Timo trea, men när dessa tog prick mot slutet var silvret Emils.

Sverige tog även guld i +40 klassen genom Lars Nordgren som hade Jonas Andersson och Mikael Johansson med sig på pallen.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]