NM GULD FÖR TRIAL-EDDIE

I nästa nummer av Race Magazin kan man läsa en intervju med Eddie Karlssons VM-säsong hittills i år. Hans framgångar fortsätter och i lördags blev han Nordisk Mästare för tredje gången. Trots tio minuters prickbelastning kunde den 20 årige Montesaföraren vinna med marginal till norrmännen Ib Andersen och Håkon Pedersen. Med 104 startande på en liten bana blev det långa köer till sektionerna vilket drabbade Eddie.

– Jag startade bland de sista och då hade jag svårt att komma fram, sa Eddie vid målet. På sista varvet hade jag bara 20 minuter på mig, så jag blev tio minuter sen, men det gick ju vägen ändå. Jag är oerhört nöjd med segern, för det var helt annorlunda att köra här i Danmark.

  21Eddie NM3

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]