Lommel-seger för Alvin

Alvin Östlund vann dagens EM-heat i belgiska Lommel

Alvin Östlund vann dagens EM-heat i belgiska Lommel

När motocrossens 125-EM inledde årets sista tävling i belgiska Lommel, svarade Alvin Östlund för en otroligt stark insats och vann sitt första EM-heat. Brian Hsu, som leder mästerskapet, tog starten och ledde i fyra varv innan Alvin tog över.
Alvin var ut som fyra-femma men körde på första varvet upp sig till tvåa bakom Hsu, men tysken fick aldrig någon ro för svensken låg på och jagade hela tiden. På femte varvet orkade han inte hålla emot och Alvin stack ifrån sina konkurrenter.
Holländaren Bas Vaessen passerade också Hsu, som blev trea före belgaren Cyril Genot och holländaren Max Engelen och finske Miro Sihvonen. Wille Andersson kämpade på från en sämre start och blev 14e i mål, precis bakom norske Benjamin Ramdahl som blev 13e. Danske Glen Meier blev 18e, medan Christian Simonsson inte kvalade in. 

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]