HUSQVARNA ÅTERKALLAR FS 450 MY16-18

FS 450 MED MODELLÅR 2016, 2017 och 2018 OMBEDES LÄMNAS TILL AUTORISERADE HUSQVARNA MOTORCYCLES ÅTERFÖRSÄLJARE.
GÄLLER FÖR ALLA MARKNADER
Husqvarna Motorcyklar meddelar idag återkallelsen av 2016, 2017 och 2018 FS 450-maskiner på grund av eventuella avvikelser i tillverkningen av Brembos kolv i främre huvudbromscylinder.
En officiell återkallelse har gjorts av Brembo SpA, en ledare inom tillverkningen av skivbromssystem för fordon, som förklarar att eventuella fel på kolven i det främre huvudbromscylinder (diameter 15 mm) är anledningen till att alla FS 450 behöver kontrolleras.
Kunder som äger de drabbade modellerna informeras genom ett personligt brev och uppmanas omedelbart att kontakta en auktoriserad Husqvarna Motorcycles återförsäljare för att boka tid för inspektion och utbyte. Allt arbete av auktoriserade Husqvarna Motorcycles återförsäljare kommer att utföras utan kostnad.
Under avsnittet ‘Service’ på Husqvarna Motorcycles hemsida kan kunden själv kontrollera om motorcykeln påverkas av återkallelsen.
Ytterligare information om alla auktoriserade återförsäljare finns under avsnittet “Dealer Search” på Husqvarna Motorcycles hemsida.

FÖR MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA Dalida Matiros Marketing Manager M + 46 / 735 023 008
E dalida.matiros@husqvarna-motorcycles.com

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]