Gas Gas utnämnd till årets trialcykel

Spanska motorcykelmärket Gas Gas och dess trialkonstruktion Gas Gas TXT 300 Raga Replica har blivit utnämnd till årets bästa trialmotorcykel. Bakom utnämningen står motos.net som är Spaniens största websida inom motorcykelsporten.

Det är tredje året som motos.net håller en gala i Madrid där tolv olika priser delas ut inom motorvärlden. Läsare, världen över, har fått rösta fram årets bästa konstruktioner på motorcykelsidan. Under 2012 hade över 530 000 röster kommit in, vilket var en ökning med 45 procent jämfört med tidigare år. Det var också tredje året i rad som Gas Gas tilldelas detta pris för sin trialmotorcykel.
“Det är en ära att få detta pris, och för oss är rösterna en fingervisning om att kunderna är nöjda med våra motorcyklar” säger Gas Gas i ett uttalande.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]