Race Magazine nr. 13 ute nu!

I det senaste numret av Race Magazine får vi hänga med på Motocross-SM som börjar närma sig sitt slut. Fillibang tog hem en dubbelseger i Årsunda och säkrade därmed SM-guldet i MX1, liksom norske Even Heibye i MX2 och Wille Andersson i 125 U17 gjorde.

Även inom speedwayen är upplösningen nära i både elitserien och allsvenskan och slutspelen är i full gång. Thomas bjuder på en krönika efter SM-helgen i Nyköping som kantades av både ett känslosamt Vetlanda-guld, en omdiskuterad krasch och upprörda känslor efter ett domarbeslut.

På endurofronten besöker vi SM i Kumla och det blir även rapporter från EM-deltävlingen i Tjeckien och USM/DSM i Falun.

Vi har även provkört det senaste från Sherco, det franska enduromärket som är på framfart. Inge Edberg lämnar sitt omdöme efter att ha testat två 300-kubikare.

Övrigt:

  • Träningsläger inför Motocross of Nations
  • Brons i Trial-EM
  • Team West Summer Nights

Nummer 13
 finns i butik från och med 16 spetember. Vill du ha tidningen nästan en vecka före den kommer ut i butik, kan du enkelt beställa en prenumeration här, eller beställa och betala direkt här!

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]