Nytt nummer ute nu! (#2)

Årets andra nummer landar i brevlådorna hos våra prenumeranter idag! Tidningen innehåller bland annat ett fullspäckat reportage från mc-mässan i Stockholm. Vi tar även pulsen på de motocrossförare som spenderat tid nere i sydeuropa. I enduron rapporterar vi från de olika vintercuperna som körts samt blickar fram emot SM-starten i Östersund. I isracingen blev det svenskt VM-brons och dessutom har SM-finalen avgjorts i Eskilstuna.

Nummer 2 finns hos prenumeranter redan idag, den 20:e februari och landar i butik den 26:e. Vill du vara säker på att få tidningen nästan en vecka innan den finns tillgänglig i butik – och till ett bättre pris – är en prenumeration det självklara valet! (Beställ här! eller Beställ och betala direkt här!)

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]