Nytt nummer ute nu! (#11)

Från och med idag landar ett nytt nummer av Race Magazine (nr 11) i brevlådorna hos alla prenumeranter.

I det här numret kan ni läsa allt om Husaberg Stångebroslaget, enduro-SM i Östersund, Extreme-SM samt framgångarna i enduro-EM. Vi bjuder på en provkörning av Fantic TZ 125 ES 2013, reportage från bland annat MX-USM, bra svenskkörningar i US-nationals, läget i MX-VM och andra crosstävlingar som kördes under sommaren. Dessutom självklart även reportage från speedwayens lag-VM i Målilla och ungdoms-VM i Vetlanda. Det är lite av innehållet, men naturligtvis finns det mer än så att läsa i nummer elva av Race Magazine.

Nummer elva kommer ut i butik 14 augusti, men vill du vara säker på att få tidningen nästan en vecka innan den finns tillgänglig i butik – och till ett bättre pris – är en prenumeration det självklara valet! (Klicka här för att beställa redan idag!)

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]