Nytt nummer av Race Magazine #10

Då var det dags igen! Inom kort kommer senaste numret (#10) av Race Magazine dimpa ner i våra prenumeranters brevlådor. Är du en av dem som inte prenumererar,? Lugn, tidningen kommer ut i butik den 14 juli. Håll utkik!

Som vanligt är Race Magazine fullspäckad med det vi gillar mest: motocross, enduro, speedway och trial.

  • VM-helgen på Glimmingen blev välbesökt med 22 000 besökare. Läs om Romain Febvres fjärde raka GP-seger i motocross.

Stångebroslaget kom till Linköping med solen. Skinnflådda händer hindrade dock inte Ljunggren från en femte seger i hettan.

  • I speedway pågår en diskussion om hur svenska förare inte tas om hand. “Det pågår en misshandel av våra egna svenska förare och framförallt ungdomar”, säger Anders Kling i en intervju med Race journalist Thomas Lindblom.
  • Och missa inte Arne Hedins bevakning av trialföraren Toni Bou och hans framgångar inom VM.

Det och mycket mera kan du läsa om i senaste numret av Race Magazine.

Som prenumerant kan du, även läsa tidningen digitalt, klicka här.

Vill du ha tidningen nästan en vecka före den kommer ut i butik, kan du enkelt beställa en prenumeration här, eller beställa och betala direkt här!

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]