Nytt nummer av Race Magazine (#1)

1989 blev ett skadeår i svensk MX-historia. Läs sex fullspäckade sidor med detaljer om vad som egentligen hände. Brutna finger, skadade knän, en ömmande fotledsskada och bland annat en bruten handled. Chefredaktör Jonas Hagren har grävt i arkivet efter spännande detaljer.

Och i VM i superenduro kämpar Andreas Linusson på. I artikeln skriver Race egen reporter om hur Linusson totalvann tävlingen i tyska Riesa efter två heatsegrar och knappade in på sin kombattant, amerikanen Ty Tremaine, i sammandraget. Men även i år sätts det käppar i hjulet för svensken.
– Det ser mörkare och mörkare ut, säger han till Kalle Lundstedt.
Och vad enduroföraren menar med det, finns att läsa om i senaste numret, som från och med den 27 januari finns att köpa i butik.

Och om Price stack ut mest under Dakarrallyt var Sanz den bästa kvinnan någonsin. Läs om hennes resa till att genomföra sin bästa Dakarsträcka någonsin.

Missa inte heller elvaårige Noel Nilsson berätta om sin drömresa till Japan. Efter ett framgångsrikt 2014, där han blev VM-tolva, EM-tvåa och svensk 65-mästare i motocross. Hur gick det för honom där och vad minns han från resan?

Inom speedway och isracing har Thomas Lindblom lyft fram de senaste nyheterna. Läs bland annat om Conny Samuelssons besvikelse till avslaget av den svenska ljuddämparen.

Det är några av höjdpunkterna i nummer 1 av Race Magazine. Som vanligt fullspäckat av det vi gillar mest: motocross, enduro, speedway och trial.

Från den 27 januari finns senaste exemplaret att köpa i butik. Som prenumerant kan du även läsa tidningen digitalt, klicka här.

Vill du ha tidningen nästan en vecka före den kommer ut i butik, kan du enkelt beställa en prenumeration här, eller beställa och betala direkt här!

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]