Nummer 4 är här!

Race nummer 4 2013

Race nummer 4 2013

I Race nummer 4 kan du läsa allt från senaste VM–deltävlingen i enduro, där Jocke Ljunggren jagar fransmannen Christophe Nambotin i jakten på ett guld. Vi har besökt motocrossens vårpremiär i Veinge och berättar om VM i Valkenswaard. Vår isracingreporter fanns självklart på plats när VM avgjordes i Uppsala och så får du första delen av allt du behöver veta inför Elitseriestarten i speedway. Dessutom har vi testat en ny endurohoj från GasGas. Bland mycket annat.

Nummer 4 finns hos prenumeranter redan idag, den 10 april och landar i butik på torsdag i nästa vecka, den 18 april.

Vill du vara säker på att få tidningen nästan en vecka innan den finns tillgänglig i butik – och till ett bättre pris – är en prenumeration det självklara valet! Beställ här! eller Beställ och betala direkt här!

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]