Wicksell och Kahrle vidare från Sista Chansen

Ytterligare två svenska tog sig vidare till finalheaten i EMX250 när Sista Chansen–heatet kördes strax innan lunch. Kawasaki–föraren Karlis Sabulis ledde från första till sista varv och vann närmast före märkeskollegan Luca Nijenhuis och danska Yamaha–föraren Nichlas Bjerregaard.

Där bakom var Simon Bengtsson iväg bäst av svenskarna men tappade och slutade som trettonde man, utanför dem tio som tog sig vidare till eftermiddagens och morgondagens finalheat.

Jimmy Wicksell och Hampus Kahrle låg med strax bakom dem tio till en början, men klättrade och hade fight om åttondeplatsen de sista varven. Wicksell vann den, med Kahrle som nia och därmed är båda vidare.

Från tidskvalet gick Ken Bengtsson, Alvin Östlund, Anton Gole och Pontus Jönsson vidare vilket betyder att vi har sex svenskar till start i eftermiddag.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]