Vsevolod Brylyakov till Borås-SM

Kawasaki Sverige bjuder på en riktig smällkaramell till motocrossens SM-premiär i Borås, sista helgen i april, där man har anmält och ställer upp med ryske Vsevolod Brylyakov i MX1-klassen.

Vsevolod Brylyakov har etablerat sig i MX2-VM de senaste säsongerna och vid den senaste VM-tävlingen i italienska Arco, blev Kawasakis ryss fyra respektive tia i heaten. Efter de fem första VM-tävlingarna ligger ryssen nia i tabellen på 110 poäng.

Men i Borås och troligen även i Uppsala, kommer han att köra MX1 och få kriga bland annat mot Even Heibye, Pontus Jönsson, Nikolaj Larsen, Ken Bengtsson, Viktor Björklund och Rasmus Sjöberg.

Estländaren Indrek Mägi återkommer också till SM i MX1. I MX2-SM hittar vi bland de anmälda förre europamästaren och holländaren Nick Kouwenberg. Huruvida Yamaha är inblandad i detta eller om han bara anmält sitt intresse har vi ingen uppgift om just nu.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]