Villopoto kraschade i Seattle

Det blev ett tungt fall för den redan klara SX-mästaren Ryan Villopoto vid AMA/VM i Seattle, se kraschen här.

Det var strax efter start som Villopoto gled omkull och han skadade sig, vi vet dock inte i nuläget hur allvarligt det är. Hondas Andrew Short tog starten före KTMs tyske Ken Roczen, Kawasakis Jake Weimer samt Hondas Justin Brayton och dessa höll ställningarna loppet ut. KTMs Ryan Dungey gjorde comeback och låg femma länge, men slutade sexa bakom Yamahas Davi Millsaps.
Lites väst-serien var tillbaka och det blev Yamahas Ryan Sipes som segrade före KTMs fransman Marvin Musquin och Hondaförarna Eli Tomac, Cole Seely samt Wil Hahn. Här leder Tomac mästerskapet med fyra poäng före Kawasakis Skotte Dean Wilson, som var sjua i denna finalen.

Marknadsför er i RACE!

Vi har alltid en plats för Ert företag i vår tidning. Vi vill kunna stoltsera med att just Ni finns med i vår tidning, och förhoppningsvis kan ni vara stolta över att vara med i Race. Vi har en bred åldersgrupp, allt från ungdomar till äldre läsare. Är Ni intresserad av att veta mer om företagsannonsering, läs mer här! Det går naturligtvis jättebra att komplettera med en annons här på webben.

Race på Twitter

[ + ]